Welkom bij de Lefhebbers Brand Check.
Laten we beginnen bij het begin.

De Brand Check.

De Lefhebbers Brand Check is een professionele en krachtige nulmeting. Waar sta je met je merk en marketing. Waar is een eventuele investering nodig of een eventuele besparing mogelijk.

Bij aanvang van de nulmeting worden al de eerste kritische vragen gesteld. Kanalen die worden ingezet waar de gewenste doelgroep zich niet of nauwelijks bevindt. Een website die maanden en soms zelfs jaren achterloopt tot een presentatie waarvan je weet dat die echt beter moet.

In deze post-corona tijd ondersteunen wij graag waar wij kunnen.
Wij brengen de waarde, jij bepaalt de vergoeding.

Stap 1. Inventarisatie

Na de kennismaking ontvang je van ons huiswerk. In de vorm van een op maat gemaakte digitale vragenlijst. Hierdoor leren wij jou en de organisatie beter kennen. Dit helpt ons een beeld te vormen bij de wens en de behoefte.

Stap 2. Plan

Wij vertalen de antwoorden van de ingevulde vragenlijst binnen een week na de kennismaking tot een heldere analyse en adviesbrief. Waar denken wij, op basis van meer dan 10 jaar aan ervaring, dat voor jou de kansen én uitdagingen liggen.

Stap 3. Executie

Het plan van aanpak kan tenslotte intern worden uitgezet binnen het marketingteam en/of de aangesloten marketing partner. Is deze niet bestaand of aangesloten kan Lefhebbers deze rol en verantwoordelijkheid uitaard op zich nemen.

Oops! We could not locate your form.