Introductie - Software

Het uitwerken van een idee, huisstijl of campagne kent vele vormen, zowel fysiek maar natuurlijk steeds meer digitaal. Van het bedrukken van briefpapier in offset of digitaal, tot een HTML-onepager of Recruitment website met tien API’s.

 

Om meer inzicht te bieden in alle mogelijkheden en daarmee de programma’s waar Lefhebbers mee werkt, hebben wij deze software pagina ingericht. Op dagelijkse basis tot de uitzondering die de regel voor ons maakt. Benieuwd of wij ook kunnen werken binnen jouw software, neem dan contact met ons op!

 

 

Adobe Creative Cloud

Adobe CC vormt de ruggengraat van iedere creatieve organisatie. Binnen CC hebben wij keuze uit meer dan 20 applicaties. Toegespitst op drukwerk, templates, webdesign tot aan het maken van banners en video animaties. Denk hierbij aan Photoshop (beeldbewerking), Illustrator (grafisch ontwerp), Indesign (opmaken drukwerk) en XD (website ontwerp).

Template ontwerp

Lefhebbers ontwikkelt jaarlijks honderden templates voor briefpapier tot presentaties in Word, Powerpoint en zelfs Excel. Het grote voordeel hiervan is dat klanten met ons ontwerp en ontwikkeld stramien, zelfstandig met de content uit de voeten kunnen. Een professionele en consistente (merk)presentatie draagt direct bij aan de merkwaarde en autoriteit.

Vind- en zichtbaarheid

Online vindbaarheid wordt met de dag belangrijker. Het is dan ook logisch dat wij bekend en bedreven zijn met allerhande tools die Google ons biedt. Lefhebbers verzorgt de inrichting en analyse op online producten. Hiervoor gebruiken wij o.a. Google Analytics, Google Cloud Platform, Google Search Console en SEO tools (Search engine optimization).

Webdevelopment

De ontwikkeling van een website wordt in de regel uitgevoerd binnen Wordpress. Geliefd om zijn gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en niet onbelangrijk: Veiligheid. Mocht de website enkel een visuele update behoeven, kunnen wij ook uit de voeten met o.a: HubSpot, MODX, Drupal en Joomla.

Integratie

Veel van onze klanten maken gebruik van een intern CRM systeem. Van leadgeneratie, ordermanagement tot aan het beheren van vacatures. In het geval Lefhebbers een website ontwikkelt, dragen wij ook zorg voor de koppeling tussen de website en het CRM-systeem. Voorbeelden zijn: Carerix, HubSpot, PipeDrive, MailChimp, PerfectView en SalesForce.

Marketing ondersteuning

Vaak ontvangen wij de vraag of wij ook ondersteuning bieden bij marketing activiteiten. Dit doen wij door middel van het plaatsen van door de klant aangeleverde content in de daarvoor bestemde contentkalender. Wij redigeren, plannen en plaatsen de content op de welbekende kanalen; LinkedIn, Facebook en Instagram. Hiermee dragen we bij aan het vergroten van merkwaarde en een professionele, consistente communicatie.