All for Finance

Branche

  • Financial services

Deliverables

  • Brand identity
  • Branding strategy
  • Concept
  • Drukwerk
  • Print
  • Stationery
  • Website

Hoe kunnen wij onze uitgebreide dienstverlening op juiste manier presenteren aan onze doelgroep? Hoe dragen we onze persoonlijke benadering sterk maar geloofwaardig uit? En hoe verbinden we langdurig met onze doelgroep als financiële partner voor iedere levensfase? Lefhebbers ontwikkelde op basis van deze vragen de vernieuwde brandproposition van financieel dienstverlener All for Finance.

All for Finance biedt meer dan financieel advies. Zij zijn jouw financiële coach, staan je bij op belangrijke momenten in het leven en denken mee over de risico’s en kansen nu en in de toekomst. Van hypotheken tot pensioen, van verzekeringen voor particulieren en ondernemers tot risicomanagement en belastingen.

Om de rol van financieel coach optimaal uit te kunnen voeren bracht All for Finance financiële rust in het leven. Aanvullend ontwikkelde Lefhebbers het concept waarin de persoonlijke en totale benadering van All for Finance centraal staat. Kom je bij All for Finance voor het afsluiten van je hypotheek? Dan denkt All for Finance met je mee over handige tips en tricks. Beantwoordt jouw gelijk jouw eerste vragen en deelt aansluitende diensten die van pas komen bij het kopen van een huis.

In een oogopslag

Het ruime aanbod werd in een overzichtelijke structuur en overzicht gegoten waarin in een oogopslag duidelijk wordt wat All for Finance voor je kan betekenen, vandaag en in de toekomst.

Om het concept kracht bij te zetten is er in samenwerking met fotograaf Jordy Brada een geheel nieuwe beeldenbank aangelegd van sfeerimpressies, in scène foto’s en portretten. Met copywriter Aimee Schuurmans vertaalde All for Finance de nieuwe propositie naar sterke teksten om ook in schrift het concept tot leven te brengen.

Bezoek www.allforfinance.nl

Onze website is echt een blikvanger geworden dankzij Lefhebbers. Maar wat hen echt onderscheidt, is dat ze verder dachten dan alleen de website. Ze dachten met ons mee over de complete online ervaring, en de nieuwe huisstijl past perfect bij onze visie. We zijn ontzettend tevreden met hun betrokkenheid en professionaliteit!

Zoë Nikolidákes, All for Finance

The Speech Republic

De rebranding van Speech Republic naar The Speech republic, is een project waar onze creatieve harten sneller van kloppen.