Brasserie 10

Branche

  • Horeca

Deliverables

  • Brand identity
  • Drukwerk

Brasserie 10 is onderdeel van de welbekende Loogman Groep. Gevestigd op Golf Amsteldijk’ in de oude koeienschuur en voorhuis van de familie van Schaik, ontvangt Brasserie 10 een brede doelgroep aan gasten. Een plek om te ontspannen in een natuurlijke omgeving en te genieten van goed, vers eten.

Onderdeel uitmakend van de Loogman Groep staat ook bij Brasserie 10 het persona de hartelijke avonturier centraal. Voldoen aan de verwachtingen, maar toch verrassen; gastheerschap; ongedwongenheid en het creëren van een warme sfeer waar men energie van krijgt.

Het doel is het ontwikkelen van een merk dat aansluiting vindt bij de Loogman Groep, haar eigen verhaal heeft en verbonden blijft met de oorsprong van de locatie.

Een plek om te ontspannen in een natuurlijke omgeving en te genieten van goed, vers eten.

Als afdeling Marketing van de Loogman Groep hebben we heel fijn samengewerkt met Fabian en z’n team. Hier is een toekomstgerichte huisstijl uit voort gekomen die onwijs goed bij ons en onze gasten past. Dit hebben we vervolgens tot in de details doorvertaald tijdens de verbouwing van Brasserie 10. De kleurstelling komt terug in de bar, de meubels en zelfs de schilderijen. Thanks again!

Justin Huymans – Brasserie 10 / De Loogman Groep

Domus Valuas

‘Het wordt een fusie uit kracht’ was te lezen in het persbericht waarin de Valuas Zorggroep en Domus Magnus aangekondigden samen verder te gaan. Een omvangrijke rebranding van A tot Z.