COD Development Pioneers

Branche

  • Real estate

Deliverables

  • Brand video
  • Concept
  • Development
  • Print

COD heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meeste invloedrijke vastgoedontwikkelaars van deze tijd. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat de huidige identiteit niet meer de volledige lading wist te dekken. Lefhebbers is gevraagd of wij ons wilden buigen over het vertalen van het DNA en de onderscheidende waarden tot een vernieuwde merkidentiteit, van slogan tot aan een geheel nieuwe on -en offline presentatie.

Lefhebbers heeft door middel van een brainstorm en meerdere open gesprekken met leden van COD naar het onderscheidende vermogen en de waarden van het bedrijf gezocht, wat heeft geleid tot het succes van vandaag de dag. Het voortschrijdende inzicht, het inhouse vermogen om kansen te creëren en toe te passen op prachtige ontwikkelingen heeft ons gebracht tot het concept van ‘De pionier. Being the first.’ Krachtig, vol bravoure en durft grenzen verleggen.

“Niet geremd door kaders maar gemotiveerd door kansen en schoonheid.”

Inmiddels heeft de nieuwe naam COD Development Pioneers furore gemaakt en is breed bekend in de markt. COD wordt meer dan eens omschreven als dé partij die hun marketing op orde heeft.

Domus Valuas

‘Het wordt een fusie uit kracht’ was te lezen in het persbericht waarin de Valuas Zorggroep en Domus Magnus aangekondigden samen verder te gaan. Een omvangrijke rebranding van A tot Z.