Staal-Kade

Branche

  • Real estate

Deliverables

  • Concept
  • Website

Een inspirerende werkruimte, met slimme technologieën en mensgericht ontwerp; dat is Staal-Kade. Gelegen aan de Rijnsburgstraat 9-11 in Amsterdam positioneert Staal-Kade bedrijven in het bloeiende hart van de Schinkelbuurt op haar 10.000 m² hoogwaardige kantoorruimte. Lefhebbers ontwikkelde op basis van de visual identity van PlusOne de project website van het object. Het online visitekaartje wordt versterkt met de social media strategie gericht op zichtbaarheid, en awareness met het uiteindelijke doel van volledige verhuur voor oplevering.

Visual identity: PlusOne
Fotografie: Tom de Kort

Het oorspronkelijke ontwerp van Staal-Kade is afkomstig van de Amsterdamse architect Arthur Staal. Staal is bekend van het ontwerp van de voormalige Shell-toren – vandaag de dag de iconische A’DAM-toren. Maar ook het naastgelegen Tolhuistuinpaviljoen, het kantoorgebouw Metropool aan de Weesperstraat en het Waterlooplein staan op zijn naam.

www.staal-kade.nl

The Speech Republic

De rebranding van Speech Republic naar The Speech republic, is een project waar onze creatieve harten sneller van kloppen.