Client introduction


M2Company houdt zich bezig met het ontwikkelen en inzetten van marketing consultancy en leerprogramma’s.
Met thema’s als strategie, innovatie en engagement, draagt M2Company direct bij aan de marketing effectiviteit en interne kennis van een organisatie. 

Het is hoog tijd de wereld te laten zien waar de onderscheidende kennis en kracht van M2Company uit bestaat en waarom deze aanpak zo succesvol is gebleken.
Het vergroten van de zichtbaarheid is dan ook een belangrijk speerpunt in deze exercitie.

Samen Sterk

Sommige dingen zijn onlosmakelijk verbonden. Hierin zijn de voorbeelden bekend en legio. Peper en zout, yin en yang, klant en koning. Het is dan ook dat wij hierin ons concept hebben gevonden wat de basis is geweest, voor zowel de nieuwe naam als de aansluitende visuele aanzet. 

Bij het overdragen van jullie marketingkennis bij de opdrachtgever, dient men open te staan voor jullie visie en adviezen. Hierin verbinden jullie vraag met aanbod, hulp en advies en business met consumer.

De twee elementen. Samen sterk.

M2Company wordt Wemarkable

Zoals de naam zich laat ontleden bestaat deze uit de twee elementen, de WE, en het Engelstalige Remarkable. De opvallende, bijblijvende extraordinair.
Het spreekt niet alleen tot de verbeelding maar dwingt Wemarkable ook, om bij iedere vraag en opdracht die extra stap te zetten.

Elevator pitch

Wemarkable helpt organisaties met het creëren van bijzondere en impactvolle resultaten door de inzet van marketing.
We zijn een marketing consultancy en trainingsbureau.
Door onze focus op strategie, innovatie en engagement dragen we bij aan de marketing effectiviteit en capabilities van een organisatie.

Onze aanpak is gebaseerd op de laatste marketingontwikkelingen, een dieper begrip van de klant en een goede mix tussen de logic en magic van marketing.
De logic is altijd nodig, pas gecombineerd met de magic worden resultaten Wemarkable.

Wij werken met verschillende klanten, van multinationals tot non-profit organisaties en lokale spelers.

We make it Wemarkable.

Feel like we’re up to the challenge?