Strategisch en creatief advies bij Lefhebbers

Branding is een omvangrijk begrip. De aanleiding om iets aan branding te doen is dan ook voor velen verschillend. Voornamelijk vond de initiƫle aanleiding zich op productniveau; een nieuwe website, brochure, presentatie of redesign van het logo.

Echter zien wij dat deze behoefte door de jaren heen aan het veranderen is. Waar voorheen de behoefte zijn oorsprong vond in het product, komt de behoefte vandaag de dag steeds vaker voort uit een strategisch oogpunt.

Om deze reden verzorgt Lefhebbers naast creatie ook strategisch en creatief advies. Met onze inhoudelijke kennis en jarenlange ervaring, adviseren en begeleiden wij creatieve processen met het oog op het realiseren van toegevoegde waarde. Denk hierbij aan vraagstukken in de trend van:

Kunnen jullie ons helpen met het onderzoeken van onze merkidentiteit ; adviseren bij het bepalen van een kansrijke positionering ; ondersteunen in het uitwerken van een krachtige propositie ; of voorzien van een sterke elevator pitch ?

Voor onder andere deze vragen bieden wij nu losse consultancy sessies aan. In deze sessies gaan we samen om tafel, bieden we advies en delen we onze inzichten welke we omzetten in een concreet plan.

Soms is een frisse blik op de zaak al voldoende. In andere gevallen is een omvangrijker traject vereist om tot het gewenste resultaat te komen. Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.