Botanica & Ultramarijn

Branche

  • Horeca

Deliverables

  • Development
  • Website

Midden in het hart van Den Haag is medio ‘21 het nieuwe premium hotelconcept: voco® The Hague geopend. Het historische en voormalige ABN Amro-gebouw dat dateert uit 1923 heeft de afgelopen jaren een complete metamorfose ondergaan met als resultaat 204 schitterende lifestylekamers & diverse hotel-horecaconcepten. Om ervoor te zorgen voor dat ook non-residentials gebruik maken van deze faciliteiten is ervoor gekozen om deze uitgaansgelegenheden apart te promoten en hiervoor afzonderlijke websites te creëren.

Video by Topday’s Brew

Ultramarijn

Gastrobar Ultramarijn kan worden omschreven als het tegendraadse steampunk zusje van Botanica. Het design van de website en de contentcreatie had als doel een vertaalslag te maken van dit ‘Rough Sailor concept’, waar heerlijke cocktails worden bereid & pubfood achtige gerechten worden geserveerd.

Bezoek de website www.ultramarijn.nl

Seasonal & Local


Kitchen, bar en lounge Botanica is geïnspireerd op de gastronomische health- & lifestyle trend van 80% lokale (seizoens) groenten en op 20% vlees en vis. Ieder gerecht wordt met maximale aandacht bereid met oog voor detail. Qua contentcreatie is ervoor gekozen een sfeer te creëren van productfotografie in combinatie met culinaire shots van het ambachtelijke bereidingsproces, waar je van gaat watertanden.

Bezoek de website www.botanicarestaurant.nl

Promotionele acties

Net na de opening in de zomer van ’21 hebben er op tal van locaties rondom het hotel promotionele activiteiten plaatsgevonden. Doelstelling was om non-residentials oftewel lokaal publiek, kennis te laten maken met de beide horecaconcepten.

Easy to book a table

Voor beide locaties is er een intuïtief en overzichtelijke bookingstool aan de site toegevoegd. Met een duidelijke call to action op de homepage, realiseer je binnen 3 stappen je reservering.

Public Search

Brengt financials in de Publieke Sector bij elkaar. Wij bedachten samen met Public Search een nieuwe merkstrategie, brand identity en een wervingscampagne.